Toimialat

Kirppari-Kalle: ratkaisu kirpputorin suurimpiin ongelmiin

kirpputori vintikki

Kirppari-Kalle: ratkaisu kirpputorin suurimpiin ongelmiin

Olemme toimittaneet jo useampia kirpputorin kassajärjestelmiä joissa on täydellinen integraatio Kirppari-Kalle varausjärjestelmään, joka toimii internet-pohjaisesti. Tämä järjestelmien integraatio mahdollistaa asiakkaiden palvelun aivan uudella tavalla.

  • Verkkovaraus
  • Varauksen maksu verkkopankissa
  • Esihinnoitellut ja -nimetyt hintalaput voi tehdä netissä
  • Realiaikainen saldo asiakkaalle näkyviin varausjärjestelmän kautta

Ensin asiakas rekisteröityy verkkopalveluun, jonka jälkeen hän tekee varauksen ja maksaa varauksensa verkkopankissa. Kirpputorin pöytäkartasta hän voi halutessaan varata tietyn pöydän. Asiakas voi myös hinnoitella ja nimetä tuotteensa kotona omassa rauhassa. Asiakastiedot, maksut sekä hintalapputiedot (joissa tuotteen nimi, hinta ja  myyntipaikka) siirtyvät kirpputorin kassajärjestelmään.

kirpputori_viivakoodi_hintalappuKun on varauksen ensimmäinen päivä, asiakas tuo tavaransa kirpputorille ja saa kassalta tulostetut hintalapputarrat. Tuotteet on nimetty ja hinnoiteltu valmiiksi jo kotona, esillepanon yhteydessä hintalaput vain kiinnitetään tuotteisiin.

Kun on varauksen ensimmäinen päivä, asiakas tuo tavaransa kirpputorille ja saa kassalta tulostetut hintalapputarrat. Tuotteet on nimetty ja hinnoiteltu valmiiksi jo kotona, esillepanon yhteydessä hintalaput vain kiinnitetään tuotteisiin.

Tiedot myydyistä tuotteista siirtyvät kassajärjestelmästä Kirppari-Kalle varausjärjestelmään. Asiakas voi seurata kertynyttä saldoa varausjärjestelmän kautta reaaliaikaisesti.

SKJ-kassajärjestelmän ja Kirppari-Kallen integraation edut kirpputorille ovat erittäin huomattavia. Varaukset ja varausmaksut asiakkaat hoitavat itse verkossa. Puheluiden määrä kirpputorille vähenee huomattavasti kun asiakkaiden varausten hoitaminen ja saldokyselyt jäävät miltei kokonaan henkilökunnan tehtävistä pois. Vapautuneen ajan henkilökunta voi käyttää muuhun työhön.  Tarvittaessa henkilökunta voi hoitaa asiakkaan varauksen saman varausjärjestelmän kautta.

Lisätietoa kirpputorin kassajärjestelmästä.

Kirppari-Kalleen voi tutustua tarkemmin täällä.