Toimialat

Vieläkö lähetät laskusi itse? Ota käyttöön SKJ-kassajärjestelmän Finvoicer-liittymä.

Vieläkö lähetät laskusi itse? Ota käyttöön SKJ-kassajärjestelmän Finvoicer-liittymä.

Liittymän avulla saat kassajärjestelmän käyttöön Finvoicerin monipuoliset myynti- ja ostolaskupalvelut. Finvoicerin avulla voit unohtaa laskujen tulostamisen ja postittamisen. Kassajärjestelmän sähköisen laskuaineiston Finvoicer välittää asiakkaalle paperi-, sähköisenä- tai sähköpostilaskuna vastaanottajan toiveiden mukaisesti. Suorituksista tulee tieto takaisin kassajärjestelmään.Halutessasi voit myös jättää perintätoiminnot Finvoicerin asiantuntijoiden tehtäväksi. Myös laskurahoitus ja ostolaskujen käsittely onnistuu.

Säästyvän ajankäytön tämän päivän yrittäjä kyllä osaa laskea. Laskutuspalvelu on nykyään edullista. Kulut ovat suunnilleen samat, jotka käytät jo lähettäessäsi laskut itse. MK-Kassamasiina on siis tässäkin asiassa auttamassa yrittäjiä kehittämään yrityksensä toimintoja tämän päivän tarpeisiin.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluun ja etenkin sen helppoon käyttöön.

(Lisää kassajärjestelmästä)

Kysy lisätietoja suoraan meiltä tai Finvoicerilta

Finvoicer.fi