Toimialat

YSIkirppis

Tervetuloa YSIkirppikselle, Loimaan seudun parhaalle Kirpputorille!

Liikkeemme sijaitsee vilkkaan Lamminkadun (35) ja Ysitien välissä Loimaalla. Liikkeemme on uudenveroisessa kunnossa, joten saat tavaroillesi varmasti ensiluokkaisen myyntipaikan. Yhteensä meillä on noin 220 asiakaspaikkaa. Parkkipaikkoja on reilusti. Järjestämme myös aika ajoin Peräkontti-kirppiksiä, joissa voit itse myydä omia tavaroitasi suoraan autostasi. Meillä on leikkipaikka perheen pienimmille, lastentavaroille oma osasto sekä miehille miehisemmän tavaran myyntiin oma ”äijä” osasto. Meillä on myös viihtyisä kahvio, josta saat tuoretta hyvää kahvia, makean tai suolaisen kera.

Kirppari-Kalle sovelluksen kautta voit rekisteröityä asiakkaaksemme, valita haluamasi myyntipöydän YSIkirppiksen pöytäkartasta, varata ja maksaa varauksen. Voit täyttää netissä vaikka kotikoneeltasi omat viivakooditarrasi kaikessa rauhassa tai vaihtoehtoisesti kirpputorilla liikkeen koneella. Lisäksi voit seurata myynnin edistymistä reaaliajassa netin kautta. YSIkirppikselle on tullut paljon palautetta kaiken ikäisiltä ihmisiltä, että seurantajärjestelmän helppouden takia tulee lähes päivittäin seurattua omia myyntejä.

Kirpputori yrittäjä Tomi Horna kertoo olleensa erittäin tyytyväinen päätökseensä ottaa käyttöönsä MK-Kassamasiinan toimittama SKJ-kirpputoritoimiala ratkaisu. ”Tämän järjestelmän avulla koen säästäväni rahaa ja vapaa-aikani on lisääntynyt.” Varaus- ja kassatoiminta kirpputorilla on helpompaa ja nopeampaa kuin muilla järjestelmillä Tomi kertoo. ”MK-Kassamasiina toimittaa meille kaikki kassajärjestelmän ylläpitämiseen tarvittavan materiaalin ja heidän tukipalveluun vastaa aina ihminen, se helpottaa ja nopeuttaa mahdollisten esille tulevien kysymysten pikaista ratkaisemista.” Kassajärjestelmä on kirpputorin tärkein työkalu ja siksi suosittelenkin kassajärjestelmän toimittajaksi MK-Kassamasiinaa sanoo Tomi.

Tyytyväinen MK-Kassamasiinan asiakas Tomi Horna

Tämä kirpputori on lopettanut toimintansa.