Toimialat

ToimittajaHub

Joustavaa tiedonvälitystä kaiken kokoisille myymälöille ja tavarantoimittajille

ToimittajaHub on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden välillä.

ToimittajaHubin välityksellä kytkeydyt helposti haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Palvelu siirtää valmiit tuotetiedot toimittajalta myymälään. Varastoon tulevan tavaraerän saapumistiedot kirjautuvat sisään yhdellä napin painalluksella. Tavaran tilaaminen voidaan automatisoida tai sen voi antaa tavarantoimittajan tehtäväksi. ToimittajaHub vähentää työn määrää, kirjausvirheitä, pitää varastotiedot ajan tasalla ja mahdollistaa tuotteiden etätankkauksen.

Kaiken kokoisille myymälöille ja tavarantoimittajille

ToimittajaHub sopii monimyymäläkauppiaille, yksittäisille myymälöille tai ravintoloille. Kytkeytyminen palveluun on helppoa ja tiedonsiirron kytkeminen sekä eri palveluiden käyttöönotto ToimittajaHubiin kuuluvien kesken tapahtuu hetkessä.

 • Valitse haluamasi toimittajat

  Kytkeydy hetkessä mihin tahansa ToimittajaHubin rajapintaan ja tavarantoimittajiin.

 • Vähentää käsityötä

  Tuotetiedot ja tavaran saapumistiedot sähköisesti myymälään ja muihin järjestelmiin.

 • Rikastaa tiedot

  Eri lähteistä kerättyjä tuotetietoja voidaan täydentää automaattisesti tuotteen ominaisuustiedoilla, tuotekuvilla tai valmiilla markkinointiteksteillä.

 • Helpottaa tilaamista

  ToimittajaHubissa on työkalut automaattiseen tilaamiseen varasto- ja myyntitietojen perusteella. Voit antaa hyllyjen täyttämisen tilaustyökalujen avulla myös tavarantoimittajan tehtäväksi.

 • Vertailukelpoiset tilastotiedot

  Selainpohjainen raportointi sisältää porautumisominaisuudet sekä nykyaikaisen grafiikan. Keskitetyt laskentasäännöt ja ryhmittelyt sekä automaattiset järkevyystarkistukset tekevät raporteista luotettavia ja helpottavat vertailua.

Yhteydenotto

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.