Toimialat

Avasimme uuden palveluportaalin

Avasimme uuden palveluportaalin

MK-Kassamasiina Oy avasi uuden palveluportaalin. Avasimme palveluportaalin parantaaksemme asiakaspalvelua ja tehostaaksemme tuotetoimituksia.

Palveluportaalia kehitetään kesän 2009 aikana asiakaspalautteen perusteella. Jatkossa asiakkaamme voivat tehdä portaalista kaikki tarviketilaukset ja koulutusvaraukset, jolloin asiakkaat voivat tehdä tilaukset ja varaukset heille parhaiten sopiviin aikoihin. Toisaalta puhelinpalvelumme toimii entiseen tapaansa, eli myös perinteisiä kanavia suosivat asiakkaat on huomioitu.

Palveluportaalin käyttöönotto näkyy asiakkaille jouhevampana tilausten käsittelynä, tehokkaampana viestintänä ja parempana asiakaspalveluna. Toisaalta palveluportaali mahdollistaa myös helpomman ostamisen uusille asiakkaille ja nopeampana tarjouskäsittelynä, kun portaalin kautta tarjouksensa voi räätälöidä itse. Palveluportaali on osa tavoitettavamme palvella entistä paremmin kasvavaa asiakaskuntaamme ja uskomme portaalin kasvattavan myös kilpailukykyämme.