Kassajärjestelmän vuokraus

Kassajärjestelmän vuokraus on hyvä vaihtoehto lyhytaikaiseen käyttöön, yrityksen alkuvaiheeseen tai tilanteeseen, jossa ei ole tarkoituksenmukaista investoida kassajärjestelmän ostamiseen.

Voit vuokrata kassajärjestelmän ketterästi siksi aikaa, kun sitä tarvitset tai vaikka toistaiseksi. Vuokra-aika tarpeen mukaan:

 • viikoksi
 • kuukaudeksi
 • messuille tai tapahtumaan
 • kesäkaudeksi/talvikaudeksi

Kassajärjestelmän vuokraamiseen on kaksi vaihtoehtoa

Tarjoamme kassajärjestelmän vuokraamiseen kahta eri vaihtoehtoa:

1. SKJ Systems Jeemly -kassajärjestelmä

Jeemly-kassajärjestelmään sisältyy kassan lisäksi kuittikirjoitin, rahalaatikko sekä Jeemly-kassaohjelmisto. Jeemly-kassajärjestelmän voi vuokrata myös kokonaispakettina, jolloin siihen sisältyy lisäksi maksupääte.

Jeemly-kassajärjestelmän käyttäjälle tämä vaihtoehto on ketterä silloin, kun tarvitaan lisäkassaa esimerkiksi tapahtumaa tai sesonkia varten.

2. Verifone CM5 -maksupääte

Liikkuvaan myyntiin suunniteltu Verifone CM5 -maksupääte kassaohjelmistolla sisältää kassan ja maksupäätteen samassa laitteessa. Laitteessa on Android-käyttöjärjestelmä, ja se toimii 4G-, wifi- ja bluetooth -yhteyksillä.

Pyydä tarjous

Kun haluat vuokrata kassajärjestelmän, ota yhteyttä myyntiimme. Samalla suunnittelemme asiakaskohtaisesti parhaan ja edullisimman tavan kassajärjestelmän toimitukseen ja koulutukseen.

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo