Ajankohtaista
Itsepalvelukassa on monien asiakkaiden suosikki13.2.2023

Itsepalvelukassa on monien asiakkaiden suosikki

Itsepalvelukassa on hyvä laajennus, koska se ei vaadi erillistä kassajärjestelmääjärjestelmää. Jeemly kassajärjestelmään voi helposti liittää myös itsepalvelukassan, tai voidaan myös räätälöidä sinulle kassa joka toimii sekä palvelukassana että itsepalvelukassana esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Itsepalvelukassalaitteen voit sijoittaa vapaasti mihin haluat asiakkaitasi parhaiten palvelevalle paikalle.

Jeemly kassaohjelmisto toimii saumattomasti itsepalvelukassalaitteissa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan kassaympäristön itsepalvelukassoista, mobiilikassoista, perinteisistä kassapisteistä ja keittiönäytöistä. Juuri tarpeidesi mukaan.

Itsepalvelukassa ravintolassa
Itsepalvelukassalla asiakas voi helposti itse tehdä tilauksensa. Itsepalvelukassalla teet myös helposti lisämyyntiä tarjoamalla sopivia oheistuotteita.

Nopeat tilaukset
Valmis tilaus siirtyy suoraan annosnäyttöön, keittiönäyttöön tai tilausjärjestelmään, eikä välikäsiä tarvita. Palvelu on nopeampaa ja odotusaika lyhempi.

Tehokasta palvelua
Paranna ja tehosta asiakaspalvelua vapauttamalla henkilökuntasi kassalta asiakaspalvelutehtäviin.

Minimoi jonotusaikoja
Itsepalvelukassa hyvin rakennettuna lyhentää jonotusaikaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua.

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo