Yritysesittely

Turkulainen MK-Kassamasiina Oy on perustettu 1994. Olemme palvelleet yli tuhatta asiakasta kassajärjestelmien ja tukipalveluiden saralla.

Kassajärjestelmien tukku- ja vähittäismyynti sekä vuokraus

Asiakkaidemme koko vaihtelee kioskeista isoihin päivittäistavaraketjuihin ja asiakaskuntamme monipuolistuu jatkuvasti uusien toimituksien myötä. Ketjumyymälöiden palvelemisen myötä ketjunohjausratkaisut ovat yksi erityisosaamisalueistamme ja pystymme ratkaisuillamme tuomaan tuntuvaa liiketoiminnallista hyötyä asiakkaillemme.

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun, mutta toisaalta haluamme tehdä asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa, joten tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös verkkotilausjärjestelmän erilaisia täydennystarpeita ajatellen.

Henkilökuntamme muodostaa palveluketjun, joka vastaa toimituksen jokaisesta osa-alueesta: alkukartoituksesta sopivien laitteiden asennukseen, käyttökoulutukseen ja käyttöönottoprojektin johtamisesta elinkaarta tukeviin tukipalveluihin.

Kassajärjestelmässä liiketoiminnan kannalta tärkeät erityisominaisuudet

Käytämme toimituksiimme Suomen Kassajärjestelmien Jeemly-kassaohjelmistoa, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaita pienimmästä suurimpaan. Olemme valinneet kumppaniksemme SKJ:n, koska liiketoimintajärjestelmä on kehitetty liiketoiminnan tarpeista lähtien vankalla toimialakokemuksella. Liiketoiminnan ohjausjärjestelmä on sovitettu yhdelletoista toimialalle, jolloin toimialaratkaisussa on SKJ:n perusominaisuudet ja liiketoiminnan näkökulmasta tärkeät erityisominaisuudet. Lisäksi valitsemaamme järjestelmää kehitetään jatkuvasti saadun asiakaspalautteen perusteella, jolloin voimme taata tekemäsi järjestelmävalinnan onnistumisen ja hankinnallesi pitkän elinkaaren.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää toimialaratkaisuistamme ja niiden tuomista hyödyistä. Kartoitamme sinulle hyödyllisimmät osat ja toiminnot sekä suunnittelemme kanssasi mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavat laajennukset. Autamme sinua saamaan hankinnastasi kaiken irti ja olemme apunasi myös hankinnan suunnittelussa.

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo