Toimialat

Yritys

Turkulainen MK-Kassamasiina Oy on perustettu 1994 ja olemme palvelleet yli tuhatta asiakasta kassajärjestelmien ja tukipalveluiden saralla.

Kassajärjestelmien tukku- ja vähittäismyynti sekä vuokraus

Asiakkaidemme koko vaihtelee kioskeista isoihin päivittäistavaraketjuihin ja asiakaskuntamme monipuolistuu jatkuvasti uusien toimituksien myötä. Ketjumyymälöiden palvelemisen myötä ketjunohjausratkaisut ovat yksi erityisosaamisalueistamme ja pystymme ratkaisuillamme tuomaan tuntuvaa liiketoiminnallista hyötyä asiakkaillemme.

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun, mutta toisaalta haluamme tehdä asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa, joten tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös verkkotilausjärjestelmän erilaisia täydennystarpeita ajatellen.

Henkilökuntamme muodostaa palveluketjun, joka vastaa toimituksen jokaisesta osa-alueesta: alkukartoituksesta sopivien laitteiden asennukseen, käyttökoulutukseen ja käyttöönottoprojektin johtamisesta elinkaarta tukeviin tukipalveluihin.

Kassajärjestelmä

Käytämme toimituksiimme Suomen Kassajärjestelmien WINSKJ-kassaohjelmistoa, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaita pienimmästä suurimpaan. Olemme valinneet kumppaniksemme SKJ:n, koska liiketoimintajärjestelmä on kehitetty liiketoiminnan tarpeista lähtien vankalla toimialakokemuksella. Liiketoiminnan ohjausjärjestelmä on sovitettu yhdelletoista toimialalle, jolloin toimialaratkaisussa on SKJ:n perusominaisuudet ja liiketoiminnan näkökulmasta tärkeät erityisominaisuudet. Lisäksi valitsemaamme järjestelmää kehitetään jatkuvasti saadun asiakaspalautteen perusteella, jolloin voimme taata tekemäsi järjestelmävalinnan onnistumisen ja hankinnallesi pitkän elinkaaren.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää toimialaratkaisuistamme ja niiden tuomista hyödyistä.

Kartoitamme sinulle hyödyllisimmät osat ja toiminnot sekä suunnittelemme kanssasi mahdollisesti tulevaisuudessa tarvittavat laajennukset. Autamme sinua saamaan hankinnastasi kaiken irti ja olemme apunasi myös hankinnan suunnittelussa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi valita MK-Kassamasiina kumppaniksi?

Autamme liiketoiminnassa ja tuottavuuden parantamisessa – emme ole pelkästään hyvin koulutettuja siilejä

Autamme sinua johtamaan liiketoimintaasi tiedolla ja tekemään parempia päätöksiä

Olemme kumppanisi liiketoiminnassa myös asennuksen jälkeen

Asiakas viheltää, me hyppäämme

Miksi valita SKJ-kassajärjestelmä?

Kotimainen

Monipuolisuus – räätälöity toimialoittain juuri sinulle

Laajennettavuus ja liittymät

Elinkaarikustannukset pysyvät hallinnassa

Jatkuvasti kehittyvä moderni kassaohjelmisto

Monipuoliset raportit auttavat porautumaan liiketoimintasi ytimeen ja kehittämään sitä pala palalta

Tietosuojaseloste