Toimialat

Maksupääte

Helppoa ja miellyttävää maksamista

Maksupääte tilaus vaatii voimassa olevan kauppiassopimuksen

Maksupääte jolla otat vastaan korttimaksut helposti ja turvallisesti, ja vielä edulliseen hintaan. Maksupäätteen käyttöä varten yrityksellä on oltava voimassa oleva Kauppiassopimus eli korttitilityspalvelu. MK-Kassamasiina Oy tekee yrityksellesi tarvittaessa Kauppiassopimuksen maksupäätetilauksen yhteydessä.

Jos yritykselläsi on jo voimassa oleva Kauppiassopimus, tarvitsemme vain liiketunnuksen ja toimialakoodin tilauksen liitteeksi.

Katso myös kassajärjestelmä maksupäätteesi kaveriksi!

verifone-v400

Maksupääteen vuokraus

  • Vuokramaksupääte on edullinen ja huoleton tapa hankkia maksupääte yrityksellesi!
  • Tarjoamme maksupäätettä haluamallesi vuokra-ajalle. Vaikka päiväksi! Hinta ei ole esteenä.
  • Edullinen maksupääte meiltä!

Yomani maksupääte

Yomani maksupääte vie maksamisen uudelle tasolle. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen. Integroitavissa kassajärjestelmään.

Verifonen antimikrobisuoja maksupäätteelle

Tilaa maksupäätteisiin antimikrobisuojat suojaamaan maksupäätteiden käyttäjiä viruksilta ja bakteereilta.

Ingenico IPP350

Suosittu maksupäätteemme integroituun käyttöön on nopea ja ergonominen Ingenico IPP350, jonka suuret näppäimet ja värinäyttö tekevät maksamisesta helppoa ja miellyttävää.

Katso myös

Maksupääte helpottaa niin pienen, keskisuuren kuin suurenkin yrityksen kaupankäyntiä. Korttimaksaminen on jo suosituin maksutapa. Kortinlukija on käytännössä pakollinen jokaiselle yritykselle kuluttajakaupassa. Asiakkaan ei tarvitse lähteä nostamaan käteistä, kun ostokset voi maksaa kortilla maksupäätteellä.

Maksupäätteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata kuriirin tuoma paketti, koska laitteet toimitetaan aina käyttövalmiina. Ota maksuja vastaa vaikka heti! Kun siis teet päätöksen maksupäätteen hankkimisesta, yrityksesi pääsee käyttämään sitä nopeasti.

Yhteistyössä Suomen johtavien maksujen välittäjien kanssa

verifone_logo
nets_logo