Maksupääte

Maksupääte helpottaa niin pienen, keskisuuren kuin suurenkin yrityksen kaupankäyntiä. Korttimaksaminen on jo suosituin maksutapa. Kortinlukija on käytännössä pakollinen jokaiselle yritykselle kuluttajakaupassa. Asiakkaan ei tarvitse lähteä nostamaan käteistä, kun ostokset voi maksaa kortilla maksupäätteellä.

Maksupäätteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata kuriirin tuoma paketti, koska laitteet toimitetaan aina käyttövalmiina. Ota maksuja vastaa vaikka heti! Kun siis teet päätöksen maksupäätteen hankkimisesta, yrityksesi pääsee käyttämään sitä nopeasti.

Maksupäätetilaus vaatii voimassaolevan kauppiassopimuksen

Maksupäätteen käyttöä varten yrityksellä on oltava voimassa oleva Kauppiassopimus eli korttitilityspalvelu. MK-Kassamasiina Oy tekee yrityksellesi tarvittaessa Kauppiassopimuksen maksupäätetilauksen yhteydessä.

Jos yritykselläsi on jo voimassa oleva Kauppiassopimus, tarvitsemme vain liiketunnuksen ja toimialakoodin tilauksen liitteeksi.

Katso myös

Kassajärjestelmä maksupäätteesi kaveriksi

Yhteistyössä Suomen johtavien maksujen välittäjien kanssa

Nets

Verifone

Seita Technologies

Worldline

Verifone Yomani

Ingenico Lane 3000

Oppaat

Uuden kassajärjestelmän hankinta

Olemme koonneet kassajärjestelmän hankkijalle muistilistan, (ostajan oppaan), niistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon hankkiessasi kassajärjestelmää. Ostajat olemme jakaneet kahtia, uuden yrityksen perustajat sekä kassajärjestelmää vaihtavat, toimivat yritykset. Lisäksi olemme ottaneet muutaman esimerkin erityistoimialoille.

Lue lisää

Kassajärjestelmän uusiminen/vaihtaminen

Olemme koonneet kassajärjestelmän uusijalle/vaihtajalle/hankkijalle muistilistan, (ostajan opas), niistä asioista, jotka on otettava huomioon hankkiessasi kassajärjestelmää. Ostajat olemme jakaneet kahtia, uuden yrityksen perustajat sekä kassajärjestelmää vaihtavat/uusivat, toimivat yritykset. Lisäksi olemme ottaneet mukaan muutaman esimerkin erityistoimialoille.

Lue lisää

Kassajärjestelmän valinta

1. Valitse oikea kumppani

Ennen kassajärjestelmäkumppanin valintaa on hyvä arvioida ja hahmotella tarpeet.

Jos toiveena on että koulutusta ja jatkuvaa tukea saa helposti, valitse kotimainen kassajärjestelmän toimittaja, joka pystyy nämä tarjoamaan...

Lue lisää

Ketjujärjestelmän ostajan muistilista

Sinulla on liiketoimintaa useammassa liikkeessä, joten sinulla on ketju. Olemme koonneet muutamia tärkeimpiä asioita, jotka pitää ottaa huomioon kun hankitaan kassajärjestelmää ketjulle.

Lue lisää

Tarkista nämä tehdessäsi valintaa

1. Potentiaalisen järjestelmätoimittajan yritystiedot
Kotimaisuus
Kuinka kauan toiminut, eli onko oletettavasti vakaa, asiansa hoitava yritys. (YTJ)...

Lue lisää

Kymmenen kassajärjestelmämyyttiä

1. ”Enhän minä tarvitse kassajärjestelmää, minä vain myyn.”

Väärin. Kilpailun ollessa niin kovaa, kuin se tällä hetkellä on, on äärimmäisen tärkeää tietää tarkasti, mitä myy, paljonko tavaraa on varastossa ja mistä tuotteista saa parhaan tuoton...

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kassajärjestelmän ja kassakoneen ero?
Kassakone kerää myyntitietoa vain päivä-kuukausiraporttien tasolla. Järjestelmä tallentaa kaikki raporttitiedot päiväkohtaisesti, jolloin niitä voidaan helposti tarkastella myös jälkikäteen. Helpottaa jatkossa tavaratilausten ja työvuorolistojen suunnittelua....

Lue lisää

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo