Toimialat

Asiakasesittelyssä Pick n Pay

Asiakasesittelyssä Pick n Pay

Raumalla ja Porissa toimiva, eräs harvoista ketjujen ulkopuolella olevista, suurista päivittäistavaramarketeista.

SKJ järjestelmän kassat ovat tuoneet rahastukseemme (joka on market-myymälässä eräs tärkeimmistä asioista) nopeutta, sujuvuutta ja varmuutta. Kassapöytään integroidut vaa’at ovat poistaneet ns. virhepunnitukset kokonaan. Asiakkaat eivät myöskään joudu juoksuttamaan punnitsemattomia tuotteita vaa’alle, joten kassajonotkin ovat lyhentyneet. Toisaalta toiminta kassalla on nopeutunut, kun monisädelukijaa täydennetään Bluetooth-lukijalla, jolloin isot käyttötavarat voidaan kirjata kassaan jopa 10m etäisyydeltä.

Järjestelmän ketjunohjauksen avulla voimme ylläpitää kumpaakin myymäläämme keskitetysti tuote- ja asiakasrekisteriä sekä saamme hoidettua keskitetysti myymälöiden kampanjat ja päivittäistarjoukset.

Järjestelmään liitetyt langattomat tiedonkeruupäätteet ”Piccolinkit” ovat myöskin osoittautuneet oivallisiksi apuvälineiksi ja hyödynnämmekin niitä erittäin monipuolisesti tilaamisessa hävikin kirjauksessa ym. Voimme jopa lyödä ”kapulan” tehtaiden edustajan käteen, kun menee tekemään täydennystilauksia.

Raportointia voimme hyödyntää erittäin monipuolisesti esimerkiksi erilaisten kampanjoiden markkinointituen selvittämiseksi.