Toimialat

Asiakasesittelyssä Ravintola L’Escale

Asiakasesittelyssä Ravintola L’Escale

Ravintola L´Escale on ympärivuotinen Gourmet-ravintola Turun saaristossa vilkkaasti liikennöidyn vierasvenesataman kupeessa. Kesäaikaan toimiva laivaravintola Najaden on päivisin pizzeria ja iltaisin yökerho/ravintola.

WinSKJ taustaohjelmisto yhdessä Uniwell kassapäätteiden kanssa helpottaa ja nopeuttaa meidän päivittäisiä ja kuukausittaisia rutiinitöitämme. Voimme päivittää päätteisimme uusia tuotteita ja/tai hintoja helposti yhdellä komennolla, vaikka monta kertaa päivässä.

Pääosa liiketoiminnan tuloista tulee kolmen kesäkuukauden aikana ja meille on tärkeää, ettei kuumimpana sesonkina meidän tarvitse miettiä kuinka paljon tavaraa pitäisi tilata, vaan saamme järjestelmästä tiedon vastaavasta ajankohdasta edellisiltä kesäkausilta. Järjestelmän käyttöönoton myötä myös varastovalvonta on muuttunut helpommaksi ja tarkemmaksi.

Raportointi, myös viranomaisraportointi, on erittäin monipuolista ja helppoa. Meillä on kaksi ravintolaa, jotka ovat samalla kaksi eri yritystä, samalla koneella ja samassa ohjelmassa, mutta silti saamme kummastakin raportit erikseen, ja haluttaessa myös yhdessä.