Toimialat

Talousmarkka – Joka kodin tavaratalo

Talousmarkka – Joka kodin tavaratalo

SKJ kassajärjestelmä nopeuttaa ja helpottaa myymälöidemme keskusvarastotilauksia, koska tehdyt ostotilaukset kääntyvät ketjunohjauksen avulla automaattisesti varastolle toimitusvalmiiksi myyntitilauksiksi.

Uusien tuotteiden perustaminen, hintojen muuttaminen sekä myymäläkohtaisten tarjousten ja kampanjoiden teko voidaan myös tehdä keskitetysti ketjunohjauksen avulla. Kentällä kiertävät tukkumyyjämme hyötyvät myös suunnattomasti ketjunohjauksesta, koska heillä on päivittäin käytössä oikea tuoterekisteri ja varastotilanne. Lisäksi tukkumyyjien tekemät kaupat siirtyvät automaattisesti myyntitilauksina keskusvarastolle.

Talousmarkka tuo suurimman osan myymistään tuotteista itse maahan ja SKJ:n erittäin monipuolinen raportointi on korvaamaton apu tukkutilaustoiminnassa. Suuri osa myytävistä tuotteista on sesonkitavaraa, jotka myydään enimmäkseen ennakkoon. Järjestelmä muodostaa raportoinnin ennakkoon myydyistä tuotteista, joka voidaan ottaa huomioon tavaraa tilatessa. Lisäksi kun tavarat ovat jo tilattuja, ilmoittaa järjestelmä vapaan saldon, josta myyjät tietävät paljon tuotteita on myytävissä.

Talousmarkka hyödyntää myös SKJ:n verkkokauppaa. Valitut tuotteet voidaan tarjota verkkokaupan kautta koko Suomelle ostettavaksi. Järjestelmän hienous on siinä, että yhdellä päivitystyöllä selviää myymälöistä ja verkkokaupasta, tilauksetkin näkyvät järjestelmässä samanlaisina kuin tukkutilaukset, jolloin varastohenkilökunnan ei tarvitse etsiä tilauksia monesta paikasta/järjestelmästä. Verkkokauppaliittymän ansiosta sekä verkkokauppamyynti, että muu myynti voidaan siirtää yhdellä kertaa kirjanpitoon.

Verkkokaupasta saadaan myös täysin samanlainen laaja raportointi, kuin tukku- ja vähittäismyynnistäkin. Tukkumyyjien ei tarvitse verkkokaupassa huolehtia hinnoittelussa, koska järjestelmä antaa automaattisesti oikean hinnan asiakaskohtaisesti/asiakasryhmittäin.