Toimialat

Asiakasesittelyssä Leipomo-Konditoria Nurmi & Sulonen

Asiakasesittelyssä Leipomo-Konditoria Nurmi & Sulonen

Leipomo-Konditoria Nurmi & Sulonen Oy on vanha (perustettu 1947) perinteikäs turkulainen leipomo, jonka mustikkamunkin, ”pullakranssin” ja lihapiirakan tuntevat lähes kaikki sekä nuoret että vanhat turkulaiset.

Leipomo vaihtoi omistajaa jokunen vuosi sitten ja silloin asetettiin tavoitteeksi sekä tuotanto että myyntiprosessien nykyaikaistaminen, kuitenkaan tinkimättä tunnetusta käsityölaadusta. Rahastusjärjestelmän uusimista on harkittu pitkään ja nyt kun avattiin uusi myymälä Turkuun, Eerikinkatu 20 B:hen, oli oikea hetki lähteä toteuttamaan projektia.

Leipomo-konditoria saa hyödynnettyä järjestelmän tuottamaa tietoa tuotantoprosessissa, leipurit saavat myymälöistä ja tukkumyynnistä seuraavaksi päiväksi leivottavista tuotteista, jolloin leipureiden työaikaa säästyy ja kaikki ainekset saadaan tehokkaasti hyödynnettyä. Järjestelmä tuottaa lisäksi autokuljettajille yksityiskohtaiset jakelulistat asiakkaittain ja myymälöittäin, jolloin työaika käytetään toimitukseen eikä kuljetusreitin/toimitettavien tuotteiden miettimiseen.

”Vanhan kassakonetoimittajamme MK-Kassamasiina Oy:n edustama WinSKJ kassajärjestelmä tuntui erittäin monipuoliselta ja kuitenkin helppokäyttöiseltä. Voimme laskuttaa yritysasiakkaitamme suoraan myymälästä ja siirtää vain reskontratiedot konttoriin. Kun saamme kaikki myymälät saman järjestelmän piiriin, voimme hyödyntää raportointia, tilaamista ym. ketjunohjauksen avulla.” kertoo Leipomo-konditoria Nurmi & Sulosen toimitusjohtaja Sakari Rinne.