Toimialat

Turun Kaupunki luottaa MK-Kassamasiinaan ja SKJ:hin

Turun Kaupunki luottaa MK-Kassamasiinaan ja SKJ:hin

MK-Kassamasiina toimittaa Suomen Kassajärjestelmien kassajärjestelmät Turun kaupungille. Turun kaupungin päätös hankinnasta tuli 7.2.2012 ja toimitussopimus osapuolten välillä allekirjoitettiin 3.5.2012. Sopimus sisältää 70 kpl kassa- ja maksupäätteen toimittamisen Turun kaupungin eri yksiköille sekä liittymät kaupungin taloushallinnon SAP- järjestelmiin. Lisäksi sopimus kattaa käyttökustannukset neljälle vuodelle. Kauppa on merkittävä ja samalla Turun Kaupunki nousee SKJ: suurimpien asiakkuuksien joukkoon.

– Olemme hyvin tyytyväisiä kauppaan. SKJ on onnistunut viime vuosina myös julkishallinnon asiakashankinnassa mainiosti. Tarjouskilpailussa menestymisessä meitä auttoi se, että pystyimme tarjoamaan palvelut Turun kaupungille paikallisesti. Järjestelmien toimittamisesta ja ylläpidosta vastaa SKJ Palvelut Turun yksikkö, MK-Kassamasiina Oy. Laatuominaisuuksien lisäksi kustannustehokkuus on aina tärkeä asia, kertoo kaupasta SKJ toimitusjohtaja Aarno Hartikainen.