Toimialat

Vintikki – kauppapaikka joka voittaa laadussa

kirpputori vintikki

Vintikki – kauppapaikka joka voittaa laadussa

Vintikki on kauppapaikka Rovaniemellä. 1500 m² hallista löytyvät arvo- ja keräilytavaraosasto, huonekaluhalli ja yli 200 pöydän kirpputori. Samassa paikassa vintage-henkinen kahvio sekä urheiluvälineiden varastomyynti. Myyntiä tukee myös verkkokauppa, VerkkoVintikki.

Vintikki kauppapaikka muodostuu useasta eri toiminnosta. SKJ Kassajärjestelmän avulla hallitsemme eri osastojen kampanjoinnin, myynninseurannan, raportoinnin sekä myyntitulojen tilitykset asiakkaillemme. Järjestelmän etäkäyttö-ominaisuudet helpottavat työnjakoa ostojen kirjaamisessa sekä seurannassa. Myös myyntiseurannat etäohjelmaa käyttäen mahdollistavat työskentelyn myös muualla kuin toimipaikassa.

SKJ Kassajärjestelmän soveltuvuus normaalin myyntitavaroiden (arvolisäverolliset tuotteet) sekä kirpputorin (arvonlisäverottomat tuotteet) yhdistäminen yhteen järjestelmään on osoittautunut erinomaiseksi työvälineeksi Vintikin toiminnanohjauksessa.

Seppo Salo, Vintikki kauppapaikka

Vintikki kirpputori / Second-Hand-Store on ollut asiakkaamme huhtikuusta 2010.