Toimialat

Lähimaksaminen saatavilla nyt!

Lähimaksamisen pilotointi meni hienosti ja ilman ensimmäistäkään ongelmaa. WinSKJ-kassajärjestelmän ja integroidun Nets Finland Oy:n Ingenico ipp350 maksupääteen toimivuus lähimaksun kanssa on ollut nopeaa ja vaivatonta, sekä asiakkaalle että myyjälle. Pilotoinnissa ovat mukana olleet Kafé Gadolinia Oy:n Kårenin opiskelijaravintola sekä Sodexo Oy:n ravintolat Deli ja Paussi, Kone Oy:n Hyvinkään toimipisteessä saavat nyt ketjujensa muihinkin toimipisteisiin halutessaan lähimaksun käyttöön.

Asiakkailta saatu palaute on koko pilotoinnin ajalta ollut positiivista. Lähimaksua tukevien korttien käyttö on merkittävästi nopeuttanut korttimaksamista ja lyhentänyt kassajonoja varsinkin kiireisemmän lounasajan hetkillä. Kassajärjestelmän ja maksupäätteen nopeus korostuu erityisesti tällaisissa korkean asiakaspaineen ravintoloissa/myymälöissä.

Nopeampi rahastaminen = WinSKJ-kassajärjestelmä + Ingenico ipp350 lähimaksupääte.

Mikäli teillä jo on WinSKJ-kassajärjestelmä ja haluatte lähimaksamisen yhdeksi maksutavaksi, ottakaa reippaasti yhteys myyntiimme.

Samoin jos olemassa oleva nykyinen muu kassajärjestelmänne uusiminen on ajankohtaista, meiltä löydät järjestelmän joka lähtöön.

Lähimaksu ja kassa artikkelissa tietoa lisää lähimaksusta.