Toimialat

Itsepalvelukassa on monien asiakkaiden suosikki

itsepalvelukassa

Itsepalvelukassa on monien asiakkaiden suosikki

Itsepalvelukassa

Itsepalvelukassa on hyvä laajennus, koska se ei vaadi erillistä kassajärjestelmääjärjestelmää. Jeemly kassajärjestelmään voi helposti liittää myös itsepalvelukassan, tai voidaan myös räätälöidä sinulle kassa joka toimii sekä palvelukassana että itsepalvelukassana esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Itsepalvelukassalaitteen voit sijoittaa vapaasti mihin haluat asiakkaitasi parhaiten palvelevalle paikalle.

Jeemly kassaohjelmisto toimii saumattomasti itsepalvelukassalaitteissa. Räätälöimme juuri sinulle sopivan kassaympäristön itsepalvelukassoista, mobiilikassoista, perinteisistä kassapisteistä ja keittiönäytöistä. Juuri tarpeidesi mukaan.

 

ITSEPALVELUKASSA RAVINTOLASSA

NOPEAT TILAUKSET

TEHOKASTA PALVELUA

MINIMOI JONOTUSAIKOJA

Itsepalvelukassalla asiakas voi helposti itse tehdä tilauksensa. Itsepalvelukassalla teet myös helposti lisämyyntiä tarjoamalla sopivia oheistuotteita.Valmis tilaus siirtyy suoraan annosnäyttöön, keittiönäyttöön tai tilausjärjestelmään, eikä välikäsiä tarvita. Palvelu on nopeampaa ja odotusaika lyhempi.Paranna ja tehosta asiakaspalvelua vapauttamalla henkilökuntasi kassalta asiakaspalvelutehtäviin.Itsepalvelukassa hyvin rakennettuna lyhentää jonotusaikaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua.