Toimialat

Kassajärjestelmä erikoistavaran vähittäis- ja tukkukauppaan

Varaston valvonnan ja ostotilausten helppous

Jeemly Liiketoimintaratkaisu erikoistavaran vähittäis- ja tukkukauppaan

Kun otat käyttöösi Jeemly Liiketoimintajärjestelmän, voit hallita yrityksesi toimintoketjut tavaran hankinnasta laskujen perintään ja kirjanpitoon saakka. Kasvava liiketoiminta tuottaa monimuotoista tietoa, joka vaikuttaa tavoitteisiin ja tulokseen. Uskotko yrityksesi menestymisen paranevan, jos kykysi tuotevalikoiman kehittämisessä, asiakkuuksien hallinnassa ja logistiikan ohjauksessa paranee?

Hyvä mylly toimii hyvin, jauhoitpa sillä viljaa kilon tai tonnin. Jeemly Erikoistavarakaupan Toimialaratkaisu palvelee sujuvasti suureen monimuotoiseen yrityksen tarpeita. Samat toimintamallit ovat käytössä yksinkertaisempina pienemmissä yrityksissäkin. Kysymys onkin liiketoimintasi ymmärtämisestä ja vahvasta teknisestä laadusta. Näistä asioista pystyt aina hyötymään.

Perustana standardi Jeemly Liiketoimintajärjestelmä

Erikoistavaran toimialajärjestelmän perustana on standardi Jeemly Liiketoimintajärjestelmä, jota on laajennettu tämän toimialan eri segmenteille tärkeillä ominaisuuksilla. Ominaisuusvalikoima on helppo määritellä aktiiviseksi sen mukaan, mitä kukin asiakkaamme liiketoiminnassaan tarvitsee. Erikoistavarakaupan toimialajärjestelmässä on mukana myös monipuolinen teknisen tukkukaupan ja logistiikan toiminnallisuus.

Tukeva kivijalka helpottaa liiketoimintasi ohjaamista

Liiketoimintasi kivijalka muodostuu peruselementeistä: tuotteet, asiakkaat, henkilöstö ja toimittajat. Näiden elementtien historian ja nykytilan tunteminen antaa edellytykset tulevaisuutesi suunnittelulle. Kaikki yrityksesi toimintoketjut rakentuvat peruselementtien varaan. Jeemly Toimialaratkaisu tarjoaa kattavat välineet perustietojesi hallintaan, historian raportointiin ja tulevan suunnitteluun.

Kun tunnet asiakkaasi, voit palvella heitä yksilöllisesti

Jeemly Myymäläjärjestelmä määritellään ominaisuuksiltaan juuri sinun liiketoimintavaatimustesi mukaiseksi. Erikoistavarakaupassa eri toimialasegmenteillä toiminnallisuuden tarve vaihtelee. Siksi olemme tuottaneet ratkaisuumme mahdollisimman monipuolisen ominaisuusvalikoiman. Kanta-asiakasjärjestelmä erilaisilla kannustimilla ja jälkimarkkinointiominaisuuksilla, sarjanumeroseuranta, tuotepaketit ja kaupanpäälliset, väri-koko-lajitelmat, vaihtolaitteet, tuoterakenteet, sekä etäluettavien lahjakorttien käsittely ovat esimerkkejä asiakkaillamme käytössä olevista Jeemly Myymäläjärjestelmän erikoisominaisuuksista.

Kasvatat myyntiäsi kehittämällä myyntikanavaasi

Toimitus- ja tukkumyyntisi hoituu sujuvasti Jeemly Myyntitilaussovelluksella. Järjestelmään kirjaamasi tilaukset voit ohjata toimitukseen eri rahdinkuljettajille sähköisten liittymien kautta. Hallitset helposti osa- ja jälkitoimitukset, sekä laskutuksen toimituskohtaisesti tai määrävälein. Voit tarvittaessa osittaa toimituksen useammalle laskulle tai veloittaa tilauksesta käsirahan kassalla. Verkkokaupan voit perustaa yhdeksi myyntikanavaksi ja hoitaa sen osana normaalia toimitusketjuasi. Tilauskantaraportoinnin avulla voit ennakoida tulevia toimituksia ja suunnitella ostojasi.

Älä varastoi vaan markkinoi

Jeemly Toimialaratkaisu tukee sekä tilausohjattua, että menekkiin perustuvan ostoehdotuksen avulla tapahtuvaa ostamista. Optimoidessasi varastoasi voit hyödyntää varastokohtaisia hälytysrajoja minimi- ja maksimirajojen asettamiseksi. Tuotteilla on paino- ja tilavuustiedot, mikä auttaa sinua kuljetuksen suunnittelussa. Toimittajien tiedoissa voit hallita mm. rahtivapaan erän kokoa ja muita tuotteen hintaan vaikuttavia tekijöitä. Langattomilla Piccolink-tiedonkäsittelypäätteillä voidaan inventointi ja muut varastotapahtumat kirjata nopeasti työaikaa säästäen.

Pääset parhaaseen tulokseen kun keskität tiedon ja jaat vastuita

Raportoinnin avulla analysoit tehokkaasti jo tehtyä ja suunnittelet tulevaa liiketoimintaasi. Jeemly Erikoistavarakaupan Toimialaratkaisussa sinulle on tehty mahdolliseksi muotoilla raportit juuri tarpeidesi mukaisesti. Liiketoiminnan hallinnan ja Ketjunohjauksen avulla keskität kaikkien perustietojen ja raporttien käsittelyn. Näin voit helposti jakaa vastuuta organisaatiossasi ja varmistaa samalla, että liiketoimintasi hallinnassa tarvittavat tiedot ovat riittävällä laajuudella ja laadulla perustettuja. Raportointi on tärkein työkalu liiketoiminnan suunnittelussa, siksi olemme tehneet siitä mahdollisimman monipuolisen.

Erikoistavaran vähittäis- ja tukkukaupan toimialaratkaisun edut

Kassan käytön helppous ja monipuolisuus 

 • Uusien myyjien opettaminen nopeata selkeän, opastavan näytön ansiosta.
 • Kassasta voidaan saada täydellistä tuotetietoa jopa ostohinta ja katetietoineen.
 • Takuutodistukset suoraan kassasta.
 • Sarjanumeroseuranta.
 • Kassalta otettavien raporttien sisältö monipuolisesti määriteltävissä.
 • Kassaan voidaan liittää melkein mitä oheislaitteita tahansa.

Varastovalvonta 

 • Varastomäärien seuraaminen on yksinkertaista.
  Kassalla voi olla näkyvissä myös ketjun muiden liikkeiden varastomäärät
 • Inventaarion voidaan tehdä myös ”jatkuvana inventointina”.
 • Selkeä tallententamisrutiini, jossa inventointialusta toimii tallennuspohjana.
 • Inventointi voidaan tehdä myös tiedonkeruupäätteellä, myös jatkuvana.

Ostotilaukset 

 • Ostotilausten erilaiset varastomääriin ja menekkiin perustuvat ostoehdotukset ottavat myös huomioon nousevan tai laskevan trendin.

Raportointi 

 • Erittäin monipuolinen, käyttäjän määriteltävissä oleva raportointi selkeyttää työvuorolistojen suunnittelua ja tavaroiden tilaamista, myös menekki huomioiden.
 • Ei erillisiä kuukausiajoja, vaan kaikki raportit saatavissa päivä ja tuotetasolla myös menneisyydestä.

Pikayhteydenotto

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassatoiminnan monipuolisuus – asiakashallinta- ja asiakashinnastot, tarjouskäsittely ja tilausseuranta yhdellä näkymällä, takuukäsittely, käyttöohjeen tulostus kassalla, kanta-asiakas- ja bonusjärjestelmä, integroitava verkkokauppa, ketjuohjaus, sähköiset hyllynreunaetiketit, kattavat/räätälöitävät myymälätulosteet, omat viivakooditulosteet, varastosiirrot ketjun sisällä, sarjanumeroseuranta, pakettituotteet (esim pesukone lisävarusteineen yhdellä koodilla), luottotietokyselyt kassalta ja luotto/osamaksumyynti, myyntitilauksen jatkokäsittely ostotilaukseksi

Hävikin vähentyminen – varastoseuranta, monipuolinen myyntiraportointi vertailuineen, kampanjahallinta ja tarjouspaketit

Lue lisää asiakkaistamme