Toimialat

Kassajärjestelmä henkilöstöravintolaan

Monipuolinen asiakaskohtainen hinnoittelu ja itsepalvelukassat

Paranisiko myyntisi, jos ehtisit palvelemaan asiakkaitasi nopeammin ja paremmin?

Parannat asiakaspalvelusi laatua ja nopeutat palvelua, kun huolehdit, että henkilökunnallasi on liiketoimintasi kannalta tärkeimmät tiedot jatkuvasti tuoreena käytettävissään. Samalla parannat edellytyksiäsi asiakkaan keskimääräisen ostoksen kasvattamiseen ja saat asiakkaasi tulemaan teille mielellään uudelleen. Keräät toiminnastasi myös tietoa, jonka avulla pystyt kehittymään ja vastaamaan asiakkaidesi odotuksiin.

SKJ Toimialaratkaisu ravintola- ja matkailutoimialan yrityksille on kehitetty 20 vuoden aikana käydyn asiakaskommunikoinnin tuloksena. Olemme nähneet toimialan kehityksen ja olleet osaltamme sitä myös toteuttamassa. Osaamme katsoa tulevaisuuteen ja tuoda toimialan liiketoimintaan välineitä, joilla yrityksesi voi erottua joukosta edukseen. Kokemuksen kautta olemme luoneet laatua ja toimintavarmuutta.

Pystyisitkö parantamaan palvelusi laatua ja nopeutta?

Voitko tarjota asiakkaallesi parempia palvelukokemuksia kuin kilpailijasi?

Kysymällä SKJ Kassajärjestelmän avulla asiakkailtamme palautetta palveluistamme olemme pystyneet kehittämään toimintaamme ja parantamaan asiakkaan palvelukokemusta.

Nopeus ja joustavuus parantavat palvelukokemusta

Kassa on ravintolajärjestelmän näkyvin osa asiakaspalvelussa. Palvelun nopeutta edesauttaa sen joustavuus. Voit nopeasti muuttaa tuotteita, hintoja, pöytäjärjestystä ja kaikkea muuta, jolla vaikutat päivittäin ja viikoittain myyntiisi. Asiakkaiden mielenkiinto palvelujasi kohtaan kasvaa, kun hyödynnät tuotemarkkinointia ja hinnoittelua aktiivisesti. Järjestelmän avulla olet ketterämpi kuin kilpailijasi.

Tilauspäätteen avulla voit edelleen nopeuttaa palveluasi ja samalla pienentää kulloinkin työvuorossa tarvittavan henkilökunnan määrää. Orderman tilauspäätteellä voit hoitaa sekä tilauksen, että rahastuksen pöydässä heti. Tarjoilijan ajasta suuri osa kuluu kassan ja pöydän välillä liikkumiseen. Tämä on mahdollista minimoida palveluprosessia hiomalla.

Tehokkuus suunnittelun ja seurannan kautta

SKJ Ravintolajärjestelmän tuottavuus perustuu sen tarjoamaan kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan hallintaan. Liiketoimintaprosessien yksittäiset tehtävät ja niiden muodostamat ketjut hallitaan järjestelmän tukemana. Toistuvat rutiinitehtävät voidaan antaa henkilöstön vastuulle. Ohjelmisto tukee ominaisuuksillaan tekijöitä ja antaa esimiehille mahdollisuuden seurata toimintaa.

Järjestelmän avulla saat tietoa myynnistä, varastotilanteesta ja varastosi kierrosta, tehdyistä työtunneista ja työtehoista. Jokaisessa yrityksessä on toiminnallisia alueita, jotka kaipaavat tehostamista. Näiden kohteiden löytäminen ja tunnistaminen vaatii oikean työvälineen.

Asiakkaiden sitoutuminen parantaa kannattavuutta

Ymmärrämme toimialan monimuotoisuudesta johtuvan ravintoloiden kanta-asiakasohjelmien haasteellisuuden. SKJ Ratkaisun avulla voit kannustaa ja palkita asiakkaita monella tavalla. Markkinointiviestejä asiakkaille voidaan lähettää sähköpostilla, tekstiviestinä tai perinteisesti postin avulla. Markkinoinnissa asiakkaat voidaan luokitella monen eri kriteerijoukon avulla. Paras tulos asiakkaan sitouttamisessa syntyykin oikea-aikaisen ja sisältöisen kommunikoinnin, sekä hyvin toteutetun palkitsemisen kautta.

Mitä laajempi toiminta, sitä tärkeämpää sen ohjaaminen

SKJ Ohjelmisto on modulaarisen rakenteensa ansiosta sovellettavissa erityyppisiin ravintola- ja matkailupalveluyrityksiin. Myöskin Catering alalla kassajärjestelmä on menestyvän toiminnan perusta. Liiketoimintaprosessien ohjaukseen tarkoitettuja ominaisuuksia voidaan lisäksi määritellä vastaamaan kunkin yrityksen omia tarpeita ja tavoitteita. Järjestelmä mukautuu hyvin muuttuviin tarpeisiin ja kehittyvään liiketoimintaan; yhden ravintolan tai kokonaisen ketjun kassajärjestelmä.

Myyntitilausten avulla hoidat sujuvasti tarjoukset ja palvelutilaukset, sekä niiden ennakkolaskutuksen. Tilausjärjestelmään integroidulla varausjärjestelmällä varmistat palvelukapasiteettisi ja varmistat resurssiesi riittävyyden. Ostotilauksilla saat kaikki palvelujesi tuottamiseen tarvittavat raaka-aineet ja alihankinnat järjestelmään ja varmistat samalla laatuasi. Sähköiset ostotilaukset elintarviketilauksista vähentävät rutiineja ja virheitä. Laskutus ja saatavien seuranta syntyy myyntityön sivutuotteena vaivattomasti.

Miten hankin SKJ Ravintolajärjestelmän?

SJK Toimialaratkaisu ravintola- ja matkapalveluyrityksille muodostuu palveluista, ohjelmistosta ja laitteistosta. Olennaisin osa ratkaisusta on kokemuksemme ja osaamisemme kautta syntynyt asiantuntemus, jolla näistä komponenteista rakennamme liiketoiminnan ohjausjärjestelmän yrityksellenne.

Ota yhteyttä ravintolajärjestelmien asiantuntijoihimme. Kartoitamme liiketoimintasi, tavoitteesi ja tarpeesi, sekä suunnittelemme kanssasi yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Autamme sinua saamaan hankinnastasi kaiken irti, kun olemme mukana myös hankkeen suunnittelussa.

Pikayhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Monipuolinen asiakaskohtainen hinnoittelu ja itsepalvelukassat

Ylläpidon helppous - asiakas- tai asiakasryhmähinnastot helppo hallita, tuotteiden ja reseptiikan perustaminen on helppoa (mm. tuotteiden kopioiminen) , ei ole erillisiä varastotuotteita (nopeuttaa mm. inventointia merkittävästi), koontilaskutus helppoa

Monipuolinen raportointi – asiakaspaine, varastokirjanpito, yritys- ja asiakasryhmäkohtainen koontiraportointi, top10 myydyimmät, vertailut aika-, tuote- ja tuoteryhmäpohjaisesti