Toimialat

Kaupan kassajärjestelmä

Kassatoiminnan monipuolisuus, hävikki vähenee

Kaupan kassajärjestelmä on tuloksen teon tärkein väline

Kaupan kassajärjestelmä; vaatimukset ovat korkealla. Toimintavarmuus, tehokkuus, nopeus ja luotettavuus jne. Nämä ominaisuudet ovat meille erittäin tärkeitä ja niistä pidämme huolen.

Tuotteiden suuri määrä ja niiden aktiivinen hinnoittelu kysynnän, kilpailutilanteen ja varastossa olevan tavaran määrän vaihteluiden mukaan on ominaista päivittäistavarakaupassa ja aktiivihintamyymälöissä. Jeemly myymäläjärjestelmän avulla yritys voi hallita hinnoittelua mm. tehokkaan kampanjahallinnan avulla. Kampanjat, hintojen ennalta suunnitellut tai välittömästi voimaan tulevat muutokset aktivoivat tuotteelle ohjattujen hintamerkintöjen tulostuspyynnöt.

Osastokohtaisille tuotevastaaville on tehty helppokäyttöinen keskitetty tuotetietojen hallintaruutu (selainpohjainen), jonka avulla kaikki tuotteen esillepanoon liittyvät toimet voidaan tehokkaasti hoitaa.

Kassajärjestelmän automaatio jättää aikaa tekemiseen

Tavaran tilaaminen tukusta tai omalta keskusvarastolta hallitaan automaattisen ostoehdotuksen avulla. Ehdotus muodostetaan tutkimalla tuotekohtaista varastosaldoa ja vertaamalla sitä tuotteelle annettuun tilausrajaan (hälytysraja). Tuotetta ehdotetaan tilattavaksi tukkupakkauskoon mukaan niin monta tilauserää, ettei tuotteelle annettu maksimisaldo ylity. Ostoehdotus voidaan pyytää kerralla koko myymälän tuotevalikoimasta, nimetyiltä toimittajilta tai pääryhmän (osaston) avulla rajaten.

Ostotilausten avulla voidaan seurata toimittajien hintoja ja tarkistaa helposti ostolaskut. Toimittajakohtaiset ostokampanjat voidaan kirjata tuotteille. Tilaukselle kirjataan myös toimittajien lupaamat kertaluoteiset ostoedut ja valvotaan niiden toteutumista. Ostohistoriaa voidaan raportoida ja toimittajakohtaisten ostovolyymien kehitystä näin seurata.

Langattomilla Piccolink-tiedonkeruulaitteilla myymälässä hyllyjen välissä kulkien hoidetaan tilausten tarkistusta ja täydennystä. Laite näyttää varastosaldon lisäksi jo tilaukselle kirjatun tuotemäärän, jota voidaan tarvittaessa muuttaa. Tiedonkeruulaitteella voidaan myös tehdä hintamuutoksia, tilata hyllyetiketti tai hintajuliste, ja lisäksi tulouttaa tavaraa varastoon.

Vaakatuotteiden ohjaus ip-vaaoille tapahtuu ohjelmiston vaakaliittymän kautta. Myymäläjärjestelmässä on myös tuki kassavaakoja varten.

Erittäin monipuolinen raportointi

Marketeissa kassajärjestelmälle asettaa omat haasteensa myös tapahtumien suuri määrä. Jeemly myymäläjärjestelmän myynnin päivitys yhdistää tuotetasoiseen myyntihistoriaan samana päivänä tapahtuneet saman tuotteen myyntirivit yhdeksi. Näin myös tuotetasoiset raportit saadaan ulos järjestelmästä nopeasti. Tehokkuuden lisäksi raportoinnin monipuolisuus on aivan omaa luokkaansa.

Pikayhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassatoiminnan monipuolisuus – integroitava verkkokauppa, ketjuohjaus, sähköinen laskutus, kassa/myymälävaakaliittymät, tiedonkeruupäätteet, hintakyselypisteet, sähköiset hyllynreunaetiketit, kassakohtainen asiakaspaineseuranta, kanta-asiakas- ja bonusjärjestelmät (oma tai valmis bonusohjelma PINS/Plussa/S-bonus), kattavat/räätälöitävät myymälätulosteet, Veikkaus-myynti suoraan kassajärjestelmään

Hävikin vähentyminen – varastoseuranta, monipuolinen myyntiraportointi vertailuineen, kampanjahallinta ja tarjouspaketit, automaattiset ostoehdotukset

Kokonaistaloudellinen – edulliset ylläpitokustannukset, lyhyt takaisinmaksuaika

Lue lisää asiakkaistamme