Toimialat

Kassajärjestelmä muoti-, jalkine- ja urheiluliikkeisiin

Koko ja värilajitelmat mukana kaikissa toiminnoissa

Perustana standardi SKJ Liiketoimintajärjestelmä

Muotikaupan toimialajärjestelmän perustana on standardi SKJ Liiketoimintajärjestelmä, jota on laajennettu toimialalle tärkeillä ominaisuuksilla. Näistä tärkein on väri-koko-lajitelmien hallinta ja lajitelman esittäminen matriisimuodossa aina kun tuotteen tietoja käsitellään. Samalla perusominaisuuksia on laajennettu ja sovitettu vaate-, kenkä- ja urheilukaupan toimintamalliin.

Myymäläjärjestelmällä parannat asiakaspalvelua ja ohjaat myymälätäydennystä

Myymäläjärjestelmän avulla asiakkaiden palvelutaso voidaan pitää korkeana. Tuotteiden väri-koko-tasoinen varastotilanne myymäläkohtaisesti, sekä muut heti esille saatavat tuotetiedot auttavat myyjää antamaan oikeaa informaatiota asiakkaalle. Kanta-asiakas kokee olevansa VIP, kun tämä huomioidaan palvelutilanteessa oikein.

Myymälän tavaratäydennysten ohjaus voidaan vastuuttaa joko myymälälle tai varastolle sen mukaan mikä toimintatapaanne soveltuu paremmin. Tavaran vastaanotto ja varastosiirrot myymälöiden välillä voidaan automatisoida ja näin huolehtia tiedon luotettavuudesta. Inventoinnin hoidat kätevimmin langattomalla tiedonkeruupäätteellä – näin kynnys jatkuvaan inventointiin laskee ja se voidaan hoitaa kokonaisuudessa normaalina työaikana.

Parempi palvelutaso lisää myyntiä

Kanta-asiakkaaksesi liittynyt kuluttaja haluaa tietää tuotetarjonnastasi. Hyödynnä tämä odotus ja lähetä hänelle markkinointiviestejä huomioiden kunkin asiakkaan ostokäyttäytyminen ja intressit. Tue markkinointiviestintääsi rakentamalla myös vain kanta-asiakkaille suunnattuja kampanjoita ja etuja.

Antamalla tuotteita sovitukseen voit ehkä lisätä kauppaasi. Sovitus on turvallista kun tarkistat asiakkaan tiedot Lindorffin palvelun kautta parissa sekunnissa automaattisesti järjestelmän avulla. Lahjakorttien käsittelyn automatisointi nopeuttaa niiden käyttöä. Elektroninen lahjakortti on turvallinen ja uudelleen ladattavana pitkäikäinen.

Ketjunohjauksella säästät työtä ja yhtenäistät toimintatavat

Koko liiketoimintasi lähtee neljän peruselementin hallinnasta: tuotteet, asiakkaat, toimittajat ja henkilöstö. Kaikkien näiden perustietoja hallitaan keskitetysti ketjuhallinnossa, josta niitä päivitetään automaattisesti jatkuvasti myymälätasolle.

Myymälöissä syntynyt myynti keskitetään ketjuhallintoon. Seurantaa ja suunnittelua varten toteuttamamme raportointi auttaa tunnistamaan onnistumiset ja jalostamaan niistä parhaat käytännöt koko ketjulle. Tuloksen ja kannattavuuden seuranta voidaan ulottaa aina tuote- ja myymälätasolle saakka.

Tehokkaalla logistiikan ohjauksella säästät kustannuksia parannat tavaran kiertoa

Myymälöissä voidaan tuottaa automaattisesti ostotilaus joko menekkiin tai varastotilanteeseen perustuen sekä omalle keskusvarastolle, että ulkopuolisille tavarantoimittajille. Tilaus lähetetään sähköisesti tai paperimuodossa edelleen. Kun tavara saapuu myymälään, tuloutetaan tilaus parilla hiiren klikkauksella ja saldot pysyvät kohdallaan.

Sesonkitilaukset voidaan hoitaa keskitetysti koko myymäläketjua varten. Tavara voidaan jakaa myymälöille jo tilausvaiheessa tai myöhemmin keskusvarastolta vaiheittain. Sesonkitilauksissa voidaan hyödyntää edellisten sesonkien myyntiraportteja, joille saadaan tarvittaessa tuotteista myös kuvat.

Tukkukaupan asiakas vaatii enemmän kuin kuluttaja

SKJ Toimialaratkaisulla hallitset myös tukkukaupan sujuvasti. Asiakaskohtaiset hinnastot, asiakkaan aikaisemmat tilaukset ja keskustelut asiakkaan kanssa, sekä tuotteiden saatavuus ja palvelutaso ovat myyjän näkyvissä aina kun asiakkaan kanssa keskustellaan. Varastossa olevien tuotteiden lisäksi myyjä näkee myös tulossa olevat tavarat ja niiden aikataulun.

Toimituksen työohjaus, sekä lähetteet, rahtikirjat, pakettikortit ja muut toimituksiin liittyvät dokumentit hallitaan yhden toimintokokonaisuuden kautta. Mukana ovat myös sähköiset liittymät rahdinkuljettajien järjestelmiin.

Tiedätkö miten hyvin yritykselläsi menee? Voisiko mennä vielä paremmin?

Liiketoimintapäätökset on helpompi tehdä, kun käsilläsi on mahdollisimman täsmällistä tietoa kulloiseenkin tarpeeseesi liittyen. Miten uusi myymälä tai uusi tuotelinja voisi toimia? Ostetaanko sesongit oikein? Jaetaanko tuotteet oikein myymälöille? Mikä on sesonkitavarassa kampanjamyynnin osuus ja katetuotto tuoteryhmittäin? Entä toimittajittain? Et välttämättä tiedä mitä tietoa milloinkin tarvitset päätöstesi tueksi. Siksi tarjoamme sinulle lähes rajattomat mahdollisuudet tiedon sisällön ja esitysmuodon suhteen.

Ovatko tuotteesi riittävän hyviä myytäväksi verkkokaupan kautta?

Ketjunhallintaan keskitetty tuotetietojen ylläpito palvelee samalla suoraan myös verkkokauppaa. Tuotteiden esillepano ja kuvaukset laajennetaan palvelemaan verkossa asioivaa asiakasta pienellä työmäärällä. Tarjoukset, kampanjat ja normaalihinnoittelu verkkokauppaa varten hoidetaan samalla kun sitä työtä tehdään myymälöitä varten.

Kuluttaja voi ostaa verkkokaupasta tuotteesi kaikilla mahdollisilla maksutavoilla. Myös laskutusmyynti on turvallista, koska kuluttajan henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan Lindorffin palvelun kautta. Halutessasi voi jopa myydä saamisen suoraan Lindorffille. Tilaukset siirtyvät saman tien SKJ Tukkumyynnin hallintaan, jonka kautta toimitukset asiakkaille saadaan hoidettua vaivattomasti.

Sähköiset liittymät palveluihin, toimittajille ja muihin järjestelmiin antavat loppusilauksen kokonaisuudelle

SKJ Toimialaratkaisuun voit hankkia sähköisiä liittymiä muihin järjestelmiin tai toimintoihin, joita haluat ulkoistaa. DaFo-Ohjelmistoon on saatavilla laaja liittymä, joka kattaa tuotetietojen hallinnan ja logistisen prosessin. Voit ulkoistaa laskutuksen ja perintäpalvelun monimuotoisesti Lindorffin tuottamiin sähköisiin palveluihin. Tilitoimistoon voidaan toimittaa automaattisesti sähköiset raportit kuukauden vaihteissa. Matkahuollon kuljetuslähetteet voidaan linkittää suoraan tavaratoimituksiin. Kehitämme jatkuvasti sähköisiä liittymiämme vastaamaan kasvavaan palvelujen kysyntään ja tarjontaan.

Pikayhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassatoiminnan monipuolisuus – kanta-asiakas- ja bonusjärjestelmä, integroitava verkkokauppa, ketjuohjaus, koko-värilajitelmat (myös varastovalvonnassa), sähköiset hyllynreunaetiketit, kattavat/räätälöitävät myymälätulosteet, omat viivakooditulosteet myös värikokolajitelmissa, varastosiirrot ketjun sisällä, sarjanumero- ja myyntilupaseuranta, pakettituotteet (esim polkupyörä lisävarusteineen yhdellä koodilla)

Hävikin vähentyminen – varastoseuranta, monipuolinen myyntiraportointi vertailuineen, kampanjahallinta ja tarjouspaketit

Lue lisää asiakkaistamme