Toimialat

Ravintolan kassajärjestelmä (kahvila, hotelli)

Ylläpidon helppous ja monipuolinen raportointi
Ravintolan kassajärjestelmä

Paranisiko myyntisi, jos ehtisit palvelemaan asiakkaitasi nopeammin ja paremmin? Hyvä ravintolan kassajärjestelmä auttaa!

Hyvä ravintolan kassajärjestelmä parantaa asiakaspalvelusi laatua ja nopeutat palvelua, kun huolehdit, että henkilökunnallasi on liiketoimintasi kannalta tärkeimmät tiedot jatkuvasti tuoreena käytettävissään. Samalla parannat edellytyksiäsi asiakkaan keskimääräisen ostoksen kasvattamiseen ja saat asiakkaasi tulemaan teille mielellään uudelleen. Keräät toiminnastasi myös tietoa, jonka avulla pystyt kehittymään ja vastaamaan asiakkaidesi odotuksiin.

Jeemly Kassajärjestelmä ravintola- ja matkailutoimialan yrityksille on kehitetty 20 vuoden aikana käydyn asiakaskommunikoinnin tuloksena. Olemme nähneet toimialan kehityksen ja olleet osaltamme sitä myös toteuttamassa. Osaamme katsoa tulevaisuuteen ja tuoda toimialan ravintolajärjestelmään välineitä, joilla yrityksesi voi erottua joukosta edukseen. Kokemuksen kautta olemme luoneet laatua ja toimintavarmuutta.

  • järjestelmän luotettavuus
  • käytön helppous
  • myynnin nopeus
  • monipuolinen raportointi
  • integroitavat maksutavat
  • keittiötulostimet ja annosnäytöt

Pystyisitkö sinäkin parantamaan palvelusi laatua ja nopeutta?

Haluatko tarjota asiakkaallesi parempia palvelukokemuksia kuin kilpailijasi?

Kysymällä Jeemly Kassajärjestelmän avulla asiakkailtamme palautetta palveluistamme olemme pystyneet kehittämään toimintaamme ja parantamaan asiakkaan palvelukokemusta.

Nopeus ja joustavuus parantavat palvelukokemusta

Kassa on ravintolajärjestelmän näkyvin osa asiakaspalvelussa. Palvelun nopeutta edesauttaa sen joustavuus. Voit nopeasti muuttaa tuotteita, hintoja, pöytäjärjestystä ja kaikkea muuta, jolla vaikutat päivittäin ja viikoittain myyntiisi. Asiakkaiden mielenkiinto palvelujasi kohtaan kasvaa, kun hyödynnät tuotemarkkinointia ja hinnoittelua aktiivisesti. Jeemly ravintolajärjestelmän avulla olet ketterämpi kuin kilpailijasi.

Tilauspäätteen avulla voit edelleen nopeuttaa palveluasi ja samalla pienentää kulloinkin työvuorossa tarvittavan henkilökunnan määrää. Tablet kassalla voit hoitaa sekä tilauksen, että rahastuksen pöydässä heti. Keittiökirjoitin tulostaa pongit saman tien kokeille heti kun tilaus on vastaanotettu asiakkaalta; lisää nopeutta ja joustoa myös keittiön toimintaan. Tarjoilijan ajasta suuri osa kuluu kassan ja pöydän välillä liikkumiseen. Tämä on mahdollista minimoida palveluprosessia hiomalla.

Tehokkuus suunnittelun ja seurannan kautta

Jeemly Ravintolajärjestelmän tuottavuus perustuu sen tarjoamaan kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan hallintaan. Liiketoimintaprosessien yksittäiset tehtävät ja niiden muodostamat ketjut hallitaan järjestelmän tukemana. Toistuvat rutiinitehtävät voidaan antaa henkilöstön vastuulle. Ohjelmisto tukee ominaisuuksillaan tekijöitä ja antaa esimiehille mahdollisuuden seurata toimintaa.

Järjestelmän avulla saat tietoa myynnistä, varastotilanteesta ja varastosi kierrosta, tehdyistä työtunneista ja työtehoista. Jokaisessa yrityksessä on toiminnallisia alueita, jotka kaipaavat tehostamista. Näiden kohteiden löytäminen ja tunnistaminen vaatii oikean työvälineen.

Asiakkaiden sitoutuminen parantaa kannattavuutta

Ymmärrämme toimialan monimuotoisuudesta johtuvan ravintoloiden kanta-asiakasohjelmien haasteellisuuden. Jeemly Ratkaisun avulla voit kannustaa ja palkita asiakkaita monella tavalla. Markkinointiviestejä asiakkaille voidaan lähettää sähköpostilla, tekstiviestinä tai perinteisesti postin avulla. Markkinoinnissa asiakkaat voidaan luokitella monen eri kriteerijoukon avulla. Paras tulos asiakkaan sitouttamisessa syntyykin oikea-aikaisen ja sisältöisen kommunikoinnin, sekä hyvin toteutetun palkitsemisen kautta.

Mitä laajempi toiminta, sitä tärkeämpää sen ohjaaminen

Jeemly ravintolajärjestelmä on modulaarisen rakenteensa ansiosta sovellettavissa erityyppisiin ravintola- ja matkailupalveluyrityksiin. Liiketoimintaprosessien ohjaukseen tarkoitettuja ominaisuuksia voidaan lisäksi määritellä vastaamaan kunkin yrityksen omia tarpeita ja tavoitteita. Järjestelmä mukautuu hyvin muuttuviin tarpeisiin ja kehittyvään liiketoimintaan.

Myyntitilausten avulla hoidat sujuvasti tarjoukset ja palvelutilaukset, sekä niiden ennakkolaskutuksen. Ostotilauksilla saat kaikki palvelujesi tuottamiseen tarvittavat raaka-aineet ja alihankinnat järjestelmään ja varmistat samalla laatuasi. Sähköiset ostotilaukset elintarviketilauksista vähentävät rutiineja ja virheitä. Laskutus ja saatavien seuranta syntyy myyntityön sivutuotteena vaivattomasti.

Useamman ravintolan kokonaisuuksien hallinta on vaivatonta Ketjun Kassajärjestelmän avulla. Ketjunohjauksen kautta voi helposti hallita esimerkiksi tuotteita ja hintoja. Ketjun kassajärjestelmästä on myöskin erittäin helppo seurata myyntien kehitystä toimipaikka- tai koko ketjun tasolla. Näin toimii esimerkiksi Aleksin Ravintolat Tampereella.

Jeemly Ravintolan kassajärjestelmä käyttöösi?

Jeemly kassajärjestelmä ravintola- ja matkapalveluyrityksille muodostuu palveluista, ohjelmistosta ja laitteistosta. Olennaisin osa ratkaisusta on kokemuksemme ja osaamisemme kautta syntynyt asiantuntemus, jolla näistä komponenteista rakennamme liiketoiminnan ohjausjärjestelmän yrityksellenne.

Ota yhteyttä ravintolajärjestelmien asiantuntijoihimme. Kartoitamme liiketoimintasi, tavoitteesi ja tarpeesi, sekä suunnittelemme kanssasi yrityksellesi parhaiten sopivan ravintolan kassajärjestelmän. Autamme sinua saamaan hankinnastasi kaiken irti, kun olemme mukana myös hankkeen suunnittelussa.

Pikayhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kassatoiminta nopeutuu – vähemmän käyttäjästä johtuvia virheitä, kuitin käsittelyyn useita vaihtoehtoja jakamisesta pöytäkohtaisiin laskutuksiin, keittiökirjoitin nopeuttaa ja selkeyttää tilauskäsittelyä pöydästä keittiöön, tablettikassa nopeuttaa tilausten vastaanottamista merkittävästi salissa, tuotereseptit nopeuttavat tilausten kirjaamista valmiilla tuotteilla

Ylläpidon helppous - tuotteiden ja reseptiikan perustaminen on helppoa (mm. tuotteiden kopioiminen) , ei ole erillisiä varastotuotteita (nopeuttaa mm. inventointia merkittävästi)

Monipuolinen raportointi – asiakaspaine, varastokirjanpito, top10 myydyimmät, vertailut aika-, tuote- ja tuoteryhmäpohjaisesti, neljännesvuosiraportointi

Lue lisää asiakkaistamme