Toimialat

Verkkokauppa

Verkkokaupan avulla teet kauppaa kellon ympäri

Verkkokaupassa kaupankäynti tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa eli internetissä. Ostaja ei näe fyysisesti haluamaansa tavaraa, vaan ainoastaan kuvan siitä.

Ostettua tavaraa ei voi ottaa mukaansa, vaan se toimitetaan Postin, Matkahuollon tai jonkin kuriiripalvelun toimesta, tai se voidaan noutaa kivijalkamyymälästä.

Monella verkkokauppaa harjoittavalla yrityksellä on myös kivijalkakauppa, jonka olemassaolo tukee erittäin hyvin verkkokauppaa.

Verkkokaupalle meillä on, yhdessä Nethit Systems Oy:n kanssa, tarjota erittäin hyvä ja toimiva kokonaisuus.

Flowvy on syntynyt kahden yrityksen yli vuosikymmenen yhteistyön tuloksena. SKJ Systems Oy ja Nethit Systems Oy ovat kehittäneet vuodesta 2002 lähtien yhdessä monikanavaisen kaupan ohjelmistoa. SKJ Systems on vastannut kassajärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuuksista ja Nethit Systems sähköisen kaupan toiminnallisuuksista sekä palvelu- ja projektitoimituksista.

SKJ ohjelmistolla on täysin reaaliaikainen yhteys Nethit Systems toimittamiin verkkokauppoihin:

  • Kaikki ohjelmistoon tehdyt lisäykset tai muutokset siirtyvät saman tien verkkokauppaan, uudet tuotteet, uudet hinnat, uudet kuvat tai mitkä tahansa muutokset, joiden halutaan vaikuttavan myös verkkokauppaan, siirtyvät sinne saman tien. Muutoksia ei tarvitse tehdä kahteen kertaan, kuten joutuu tekemään useimmissa muissa ohjelmistoissa.
  • Asiakkaiden tekemät tilaukset tulevat myyntitilauksiin toimitettaviksi, jolloin niissä on tiedot siitä, ovatko ostokset maksettuja, ovatko menneet laskulle vai rahoitukseen. Lisäksi tilauksessa on tieto siitä, miten asiakas on halunnut ostoksensa toimitettavaksi.
  • Mikäli yritys on ulkoistanut varastoinnin, tiedot asiakkaan tilauksista menevät myös varastopalvelua hoitavan yrityksen järjestelmään.

Meidän, näitä kaikkia palveluita käyttäviä verkkokauppa-asiakkaita ovat mm. Oz Baby sekä Green Trail.