MK-Kassamasiina kokemuksia
Asiakasesittelyssä Click Shoes23.4.2009

Asiakasesittelyssä Click Shoes

Click Shoes on uudenlainen ja erilainen kenkämuotikauppa ihmisille, jotka arvostavat yksilöllistä tyylikkyyttä. Click Shoes kenkäkauppaketju toimii 12 paikkakunnalla 18 liikkeen voimin.

Suuri osa Click Shoesin mallistossa tulee suoraan yrityksen oman tuonnin kautta, joten hyllyiltä löydät aina tuoreinta kenkämuotia ja ainutlaatuista mallistoa. Lisäksi Click Shoesin hintataso on edullinen, sillä oman tuonnin kustannustehokkuus kohdistetaan suoraan myyntihintoihin. Toki mallistosta löytää myös kenkämaailman kärkimerkit kuten Vagabond, Converse, Ten Points, Lacoste jne jne. varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Liikkeiden mallisto koostetaan Euroopan merkittävimmiltä kenkä-alan messuilta, joten tarjolla on takuulla aina ajanhermolla olevaa kenkämuotia.

Click Shoes käyttää MK-Kassamasiinan toimittamaa Jeemly kassajärjestelmää ja yritys ottaa kaiken irti yrityksemme ketjunohjausosaamisesta. Ketjunohjauksen ansiosta ketjun liikkeiden tuotevalikoiman hallinta on helppoa, järjestelmällä pystyy keskitetysti hallitsemaan tuotteiden perustamista, ylläpitoa, kuvien lisäystä ja hintatietoja. Tiedot päivitetään myymälöihin päivittäin ja samalla kaikilla liikkeillä on yhteiset kampanjat ja alennukset.

Kaikilla myymälöillä on lähes reaaliaikainen tieto muiden myymälöiden varastotilanteesta koko- ja väritasolle asti. Tällöin myös myymälöiden väliset varastosiirrot ovat helppoja toteuttaa, ainoastaan lähettävä myymälä joutuu kirjaamaan siirrot kenkäpareittain kun vastaanottava myymälä voi hyväksyä siirron nappia painamalla. Helppojen varastosiirtojen avulla yhden myymälän tilapäinen koon/värin puuttuminen mallista ei haittaa ja asiakkaalle saadaan toimitettua nopeasti toisesta myymälästä asiakkaan haluama tuote.

Osa Click Shoes myymälöistä toimii franchisingina ja reaaliaikaiset raportit helpottavat oikeiden päätösten tekemistä merkittävästi. Jeemly kassajärjestelmä ja erittäin monipuolinen raportointi mahdollistaa yrittäjille sopivan kokoiset ostoerät, menekkiä pystyy arvioimaan muiden liikkeiden menekin avulla ja varastosiirrot myymälöiden välillä auttaa myymään kaikki myyntierät tehokkaasti loppuun.

”Pysyn järjestelmän avulla askeleen edellä, kun saan monipuolista tietoa liiketoiminnasta kuvallisin raportein ja järjestelmä säästää työaikaa koko henkilöstöltämme” Yrittäjä Tommi Lehtinen, Click Shoes Oy

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo