MK-Kassamasiina kokemuksia
Asiakasesittelyssä Pick n Pay23.4.2009

Asiakasesittelyssä Pick n Pay

Raumalla ja Porissa toimiva, eräs harvoista ketjujen ulkopuolella olevista, suurista päivittäistavaramarketeista.

SKJ järjestelmän kassat ovat tuoneet rahastukseemme (joka on market-myymälässä eräs tärkeimmistä asioista) nopeutta, sujuvuutta ja varmuutta. Kassapöytään integroidut vaa’at ovat poistaneet ns. virhepunnitukset kokonaan. Asiakkaat eivät myöskään joudu juoksuttamaan punnitsemattomia tuotteita vaa’alle, joten kassajonotkin ovat lyhentyneet. Toisaalta toiminta kassalla on nopeutunut, kun monisädelukijaa täydennetään Bluetooth-lukijalla, jolloin isot käyttötavarat voidaan kirjata kassaan jopa 10m etäisyydeltä.

Järjestelmän ketjunohjauksen avulla voimme ylläpitää kumpaakin myymäläämme keskitetysti tuote- ja asiakasrekisteriä sekä saamme hoidettua keskitetysti myymälöiden kampanjat ja päivittäistarjoukset.

Järjestelmään liitetyt langattomat tiedonkeruupäätteet ”Piccolinkit” ovat myöskin osoittautuneet oivallisiksi apuvälineiksi ja hyödynnämmekin niitä erittäin monipuolisesti tilaamisessa hävikin kirjauksessa ym. Voimme jopa lyödä ”kapulan” tehtaiden edustajan käteen, kun menee tekemään täydennystilauksia.

Raportointia voimme hyödyntää erittäin monipuolisesti esimerkiksi erilaisten kampanjoiden markkinointituen selvittämiseksi.

Ota yhteyttä

  MK-Kassamasiina Oy

  Yhteystiedot

  Kalevantie 25, 20520 Turku
  myynti@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Tukipalvelu

  tuki@mk-kassamasiina.fi
  p. 010 397 1301

  Kohteen SKJ Systems logoKohteen Verifone logoKohteen nets logoKohteen Toshiba logoKohteen Sam4s logoKohteen Seitatech logo