Toimialat

Mobilepay

MobilePay ja vastaanotat mobiilimaksuja myymälässäsi tai itsepalvelukassalla

MobilePay on helppo tapa tarjota asiakkaille mobiilimaksua – olipa käytössäsi, kassajärjestelmä tai itsepalvelukassa. MobilePayn avulla yrityksesi on helppo vastaanottaa mobiilimaksuja, ja asiakkaiden on helppo maksaa puhelimella.

Mobilepay sopii sinulle, kun tarvitset integroidun mobiilimaksujen ratkaisun, joka toimii nykyisen kassajärjestelmäsi tai itsepalvelukassasi kanssa. MobilePay voidaan integroida helposti Jeemly kassajärjestelään.

Kännykällä maksaminen

Helppoa, ja vaivatonta. Kun asiakas maksaa Mobilepay:n kanssa,  syötät kassaan ostokset normaalisti ja päätät kaupan Mobilepay-maksutapaan. Asiakas avaa Mobilepay-sovelluksen puhelimessa, lukee qr-koodin ja hyväksyy maksun.

Toimii iOS- ja Android-puhelimilla

Kun päätä integroida MobilePay kassajärjestelmääsi, MobilePaylla maksaminen käy asiakkailtasi aina helposti ja nopeasti. Ratkaisu toimii QR-koodilla, joten maksaminen onnistuu kaikilla iOS- ja Android-puhelimilla, kunhan asiakkaalla on MobilePay-sovellus asennettuna. MobilePay Point of Sale antaa siten kaikille asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa helposti ja nopeasti matkapuhelimella.